Tedd próbára magad: Halpástétom, amelyet te is szeretni fogsz

Fedezd fel halpástétomainkat, amelyek szerintünk neked is ízleni fognak

Tonhalas
pástétom

Hamé Tonhalas pástétom

Fedezd fel a klasszikus tonhal új ízét. Úgy készítettük el, hogy mindenki számára élvezetes legyen, még azok számára is, akik hagyományosan nem rajonganak a halért. Tökéletes választás egy könnyű, de tápláló reggelihez egy hosszú nap előtt.

Tonhalas pástétom zöldséggel

Hamé Tonhalas pástétom zöldséggel

Ez a kifinomult pástétom ideális választás azok számára is, akik csak most ismerkednek a tenger gyümölcseivel. A tonhal és a friss zöldségek párosítása tökéletes választás a kiegyensúlyozott étrendet követők számára. Különböző textúrák találkozása pedig izgalmas reggelit ígér mindenkinek!

Tonhalas pikáns
pástétom

Hamé Pikáns tonhalas pástétom

Keresed a tökéletes csavart az étkezésedben? Próbáld ki pikáns tonhalas pástétomunkat, amely új szintre emeli az ízek játékát. A karakteres, fűszeres világ éppen elég ahhoz, hogy felpezsdítse az ízlelőbimbóidat, még ha nem is vagy igazi halrajongó. Adj esélyt ennek az ízvilágnak és hagyd, hogy meghódítson!

Afrikai harcsás
pástétom

Hamé Afrikai harcsás pástétom

Ismerd meg az afrikai harcsa pástétomunk gazdag ízét, amelyet az ínyencek és a kíváncsi kalandorok számára alkottunk meg. Egy igazi gasztronómiai élményt nyújt. Szendvicsben vagy egy mártogatósként garantáltan friss, új ízt visz az asztalra. Hagyd, hogy az afrikai harcsa új perspektívát adjon és megszeresd a halat!

Afrikai harcsás pástétom zöldséggel

Hamé Afrikai harcsás pástétom zöldséggel

Újítsd meg a berögzült szendvicskészítést egy zöldségekkel dúsított afrikai harcsa pástétommal. Élvezd a friss és gazdag ízek összhangját, amelyek minden egyes falatban izgalmat rejtenek. Tökéletes választás azok számára, akik eddig vonakodtak a halas ételektől, de nyitottak az új ízkombinációkra.

Füstölt ízű tonhalas pástétom

Hamé Füstölt ízű tonhalas pástétom

Élvezd a lenyűgöző kombinációt! A füstölt ízvilágú pástétomunkat egyedi fűszerezéssel láttuk el, hogy még azok számára is izgalmas legyen, akik eddig vonakodtak a halas ételektől. Tálald ropogós, frissen sült kenyérrel, és engedd, hogy ez a párosítás minden ízében magával ragadjon.

Makrélás
pástétom

Hamé Makrélás pástétom

Különleges ízvilág, amely mindenkit meghódít! Fedezd fel a B6-vitaminban gazdag, tengeri makrélából készült pástétomunkat, amely nem csak egészséges, hanem hihetetlenül finom is. Légy részese egy új ízélménynek, ahol a könnyedség és a gazdag ízek összhangja teremt egy egyedülálló hatást.

Lazacos
pástétom

Hamé Lazacos pástétom

Keresed az ínyenc ízélményeket? Ha valami könnyűt, de táplálót keresel egy fárasztó nap után, akkor csak bonts fel egy lazacos Hamét. Nemcsak gourmet falat, hanem még egészséges is, hiszen Omega-3 zsírsavakban gazdag. Engedd, hogy a lazac finom, krémes állaga és gazdag ízvilága elvarázsoljon!

Füstölt ízű lazacos pástétom

Hamé Füstölt ízű lazacos pástétom

Kóstold meg a különleges lazacos pástétomot, amely nem csak ízében gazdag, hanem Omega-3 zsírsavakban is bővelkedik. Ideális választás azok számára, akik új kalandokra vágynak. Nem számít, hogy korábban kedvelted-e a halat vagy sem, ez a pástétom igazi meglepetés lesz az ízlelőbimbóid számára.

Ha még mindig kételkedsz a halpástétomainkban, akkor olvasd el a hozzád hasonló halkerülők véleményét!

Gyula

Nagy kedvenc lett. Biztosan vásárolni fogok még ilyen pástétomokat.

 

Zsuzsa

Nagyon szerettem, jó érzés elengedni a szorongásaink egy részét. Köszönöm az élményt, és azt főleg, hogy lépésről lépésre vezettetek ezen az úton!

Ági

Kitűnő pirítósra kenve, vagy hidegtálakhoz. Nincs erőteljes halillata, azok is megkóstolhatják akik a halat nem szeretik.

Krisztina

Tetszik a kenhető állag, emlékeztet a gyerekkori májkrémekre.

Judit

Örülök, hogy kipróbálhattam a Hamé halas termékeket. Eddig hadilábon álltam a halas ételekkel, de ezek a termékek az egész család tetszését elnyerték.

Kati

Finom és szálkamentesek. Biztosan fogunk vásárolni belőle.

NEM SZERETED A HALAT?

Tudjuk, hogy sokan vannak, akik hallal kapcsolatos fenntartásaik miatt kerülik a halas ételeket, de mi hiszünk abban, hogy mindenki számára van egy pozitív halas élmény. Most itt van a lehetőséged arra, hogy előhorgászd a jó emlékeidet is!

Ha kerülöd a halakat, de mégis volt már legalább egy kedvező tapasztalatod, meséld el nekünk a form kitöltésével!

Válaszolj a kérdések alapján és nyerj halpástétom kóstolócsomagot, hogy egy igazán pozitív halas élményt nyújtsunk neked!