Füstölt tonhalas tészta

Füstölt tonhalas tészta

Ismerős nektek a füstölt ízvilág? Próbáld ki ezt az ízletes füstölt tonhalas tészta receptet az új halpástétomunkkal!? Ha tetszik a recept, akkor oszd meg ismerőseiddel! ?
#hame #pastetom #hal #fustolt #lazac #tonhal

Hozzávalók:

  • 200 g masnitészta
  • 2 ek majonéz
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • fél konzerv csicseriborsó
  • negyed citrom leve
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 1 marék parmezán sajt
  • 1 csomag Hamé füstölt tonhalas pástétom

Elkészítés:

  1. A tésztát megfőzzük a csomagolás utasítása szerint,
  2. leszűrés után hideg vízzel átöblítjük,
  3. miután teljesen kihűlt, egy nagy tálban hozzákeverjük a Hamé füstölt tonhalas pástétomot és majonézt,
  4. sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a citrom levével,
  5. hozzákeverjük a csicseriborsót és az apróra vágott petrezselymet,
  6. frissen reszelt parmezán sajttal megszórva, extra citromnegyeddel díszítve tálaljuk