Ismerős nektek a füstölt ízvilág? Próbáld ki ezt az ízletes füstölt tonhalas tészta receptet az új halpástétomunkkal!🐟 Ha tetszik a recept, akkor oszd meg ismerőseiddel! 😋
#hame #pastetom #hal #fustolt #lazac #tonhal
Hozzávalók:
- 200 g masnitészta
- 2 ek majonéz
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- fél konzerv csicseriborsó
- negyed citrom leve
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 marék parmezán sajt
- 1 csomag Hamé füstölt tonhalas pástétom
Elkészítés:
- A tésztát megfőzzük a csomagolás utasítása szerint,
- leszűrés után hideg vízzel átöblítjük,
- miután teljesen kihűlt, egy nagy tálban hozzákeverjük a Hamé füstölt tonhalas pástétomot és majonézt,
- sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a citrom levével,
- hozzákeverjük a csicseriborsót és az apróra vágott petrezselymet,
- frissen reszelt parmezán sajttal megszórva, extra citromnegyeddel díszítve tálaljuk