Hozzávalók:
- 3-4 szem koktélparadicsom
- Olajban eltett szárított paradicsom
- 3-4 szem olivabogyó
- Tortilla lap
- Sajt
- Krémsajt vagy rikotta
- Hamé Halpástétom
- Friss leveles spenót
- Friss csíra, tejföl, vagy joghurt a díszítéshez
Elkészítés:
Felszeletelünk néhány szem koktélparadicsomot. Felcsíkozunk pár darab olajban eltett, szárított paradicsomot, majd félbevágunk pár szem olívabogyót is.
Magunk elé veszünk egy tortilla lapot.
Vékonyan felszeletelt sajtot fektetünk a közepére és megkenjük Hamé halas pástétommal. Ráfektetünk pár levél friss spenótot, rárakjuk a felszeletelt koktélparadicsomot, az aszalt paradicsom csíkokat, és az olívaszeleteket is.
Megkenjük krémsajttal vagy friss sajtkrémmel.
A tortilla két szélét behajtva feltekerjük a burritonkat.
Felforrósított grillserpenyőben pár percig mind a 2 oldalát szép aranybarna csíkosra pirítjuk.
Friss zöldsalátával, csírákkal, esetleg tejöllel vagy joghurttal tálaljuk.
Jóétvágyat!