Ízletes halpástétomok a halimádóknak
Finom és praktikus halpástétomok a halak szerelmeseinek. Ismerd meg őket!
Tonhalas
pástétom
Fedezd fel a klasszikus tonhal új ízét. Úgy készítettük el, hogy mindenki számára élvezetes legyen, még azok számára is, akik hagyományosan nem rajonganak a halért. Tökéletes választás egy könnyű, de tápláló reggelihez egy hosszú nap előtt.
Tonhalas pástétom zöldséggel
Ez a kifinomult pástétom ideális választás azok számára is, akik csak most ismerkednek a tenger gyümölcseivel. A tonhal és a friss zöldségek párosítása tökéletes választás a kiegyensúlyozott étrendet követők számára. Különböző textúrák találkozása pedig izgalmas reggelit ígér mindenkinek!
Tonhalas pikáns
pástétom
Keresed a tökéletes csavart az étkezésedben? Próbáld ki pikáns tonhalas pástétomunkat, amely új szintre emeli az ízek játékát. A karakteres, fűszeres világ éppen elég ahhoz, hogy felpezsdítse az ízlelőbimbóidat, még ha nem is vagy igazi halrajongó. Adj esélyt ennek az ízvilágnak és hagyd, hogy meghódítson!
Afrikai harcsás
pástétom
Ismerd meg az afrikai harcsa pástétomunk gazdag ízét, amelyet az ínyencek és a kíváncsi kalandorok számára alkottunk meg. Egy igazi gasztronómiai élményt nyújt. Szendvicsben vagy egy mártogatósként garantáltan friss, új ízt visz az asztalra. Hagyd, hogy az afrikai harcsa új perspektívát adjon és megszeresd a halat!
Afrikai harcsás pástétom zöldséggel
Újítsd meg a berögzült szendvicskészítést egy zöldségekkel dúsított afrikai harcsa pástétommal. Élvezd a friss és gazdag ízek összhangját, amelyek minden egyes falatban izgalmat rejtenek. Tökéletes választás azok számára, akik eddig vonakodtak a halas ételektől, de nyitottak az új ízkombinációkra.
Füstölt ízű tonhalas pástétom
Élvezd a lenyűgöző kombinációt! A füstölt ízvilágú pástétomunkat egyedi fűszerezéssel láttuk el, hogy még azok számára is izgalmas legyen, akik eddig vonakodtak a halas ételektől. Tálald ropogós, frissen sült kenyérrel, és engedd, hogy ez a párosítás minden ízében magával ragadjon.
Makrélás
pástétom
Különleges ízvilág, amely mindenkit meghódít! Fedezd fel a B6-vitaminban gazdag, tengeri makrélából készült pástétomunkat, amely nem csak egészséges, hanem hihetetlenül finom is. Légy részese egy új ízélménynek, ahol a könnyedség és a gazdag ízek összhangja teremt egy egyedülálló hatást.
Lazacos
pástétom
Keresed az ínyenc ízélményeket? Ha valami könnyűt, de táplálót keresel egy fárasztó nap után, akkor csak bonts fel egy lazacos Hamét. Nemcsak gourmet falat, hanem még egészséges is, hiszen Omega-3 zsírsavakban gazdag. Engedd, hogy a lazac finom, krémes állaga és gazdag ízvilága elvarázsoljon!
Füstölt ízű lazacos pástétom
Kóstold meg a különleges lazacos pástétomot, amely nem csak ízében gazdag, hanem Omega-3 zsírsavakban is bővelkedik. Ideális választás azok számára, akik új kalandokra vágynak. Nem számít, hogy korábban kedvelted-e a halat vagy sem, ez a pástétom igazi meglepetés lesz az ízlelőbimbóid számára.
Halrajongók osztják meg tapasztalataikat a Hamé halpástétomokról
Judit
Leírhatatlanul, elmondhatatlanul nagyon-nagyon finom.
Ági
Kitűnő pirítósra kenve, vagy hidegtálakhoz. Nincs erőteljes halillata, azok is megkóstolhatják akik a halat nem szeretik.
Robi
Nagyon finomak, szeretem, hogy egyszerű vacsora.
Margit
Nagyon meglepődtem, hogy ilyen jól kiegészíti az általam használt más termékeket, változatossá tette a kenyérféleségekre kenhető termékek körét.
Krisztina
Nagyon tetszik a kenhető állaguk, minidig emlékeztetnek a gyerekkori májkrémekre.
Tünde
Nagyon szeretjük a családban, halat hallal esznek a gyerekek is!
Halpástétom ínyencségek – kreatív receptek minden napszakra
Fedezd fel, hogyan teheted még változatosabbá étkezéseidet ízletes halpástétom termékeinkkel!
AFRIKAI HARCSÁS-GOMBÁS TÖLTÖTT ÓRIÁS KAGYLÓTÉSZTA HOZZÁVALÓK: 3 evőkanál olívaolaj, 2 teáskanál dijoni mustár, 2 dl tejszín, 2 csomag Hamé afrikai harcsa pástétom, 40 dkg kagylótészta, 25 dkg barna csiperkegomba, 3 nagyobb gerezd fokhagyma, fél citrom reszelt héja, egy marék apróra vágott metélőhagyma, bors ízlés szerint, só ízlés szerint. Elkészítés: Egy nagy fazék sós vízben a …
AFRIKAI HARCSÁS-GOMBÁS TÖLTÖTT ÓRIÁS KAGYLÓTÉSZTA Read More »
réteslap, vöröshagyma, friss spenót, tojás, feta, pici reszelt sajt, bazsalikom, menta, kapor, citrom, vaj, olaj a sütéshez (ha nincs sütő), joghurt, fokhagyma A töltelékhez a felaprított hagymát és fokhagymát egy kis olíva olajon, sóval-borssal üvegesre pároljuk. A megmosott, előkészített spenótot is rádobjuk. Az egészet pár perc alatt megfonnyasztjuk. A töltelékhez finomra aprítjuk a kaprot, a …
rizs, zöldborsó/cukorborsó, újhagyma, fokhagyma, répa, piros kaliforniai paprika, lilakáposzta, brokkoli/ csili, gyömbér, szezámolaj, szójaszósz, halszósz, tojás, mogyoró, esetleg gomba vagy ananász A zöldségeket előkészítjük, megmossuk, daraboljuk. A kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk. Az újhagymákat vékony karikákra szeleteljük. A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük. A csili paprikát vékonyan felkarikázzuk. Egy serpenyőben egy kanál ét- és egy …
római saláta vagy salátaszív tojás pár szem pici krumpli/újburgonya ceruzabab fekete olívabogyó koktélparadicsom lilahagyma szardellafilé Hamé tonhalas ízű halkrém fokhagyma tárkony fehér/vörösbor ecet dijoni mustár citrom petrezselyem friss bazsalikom Elkészítjük az öntetet: Ehhez lereszelünk 1 gerezd fokhagymát, felaprítunk friss tárkonyt és petrezselymet. Hozzáadjuk egy fél citrom levét, egy nagy teáskanál dijoni mustárt, egy teáskanál worchestershire …